fbpx Üniversiteye 4x4 Hazırlık | Geleceğin Eğitim Sistemi

Üniversiteye 4x4 Hazırlık

Ulusal Sınavlara Güçlü Hazırlık

Ulusal sınavlara hazırlık eğitiminde Vizyon Kolejini üstün ve farklı kılan temel özellikler;

1. Türkiye’nin en büyük eğitim içerikleri üreticisi Sebit tarafından Vizyon Kolejine özel olarak hazırlanan dijital içerik ve ölçme değerlendirme araçları
2. Deneyimli sınav koçları tarafından yönetilen periyodik süreç izleme sınavları, etüd çalışmaları, tarama testleri, ulusal deneme sınavları.
3. Yüksek başarı için hızlı okuma teknikleri, ileri hafıza teknikleri, kronometrik test çalışmaları gibi sınavda fark yaratacak olan "Performans Arttırıcı Donanım Eğitimleri".
4. Mentör öğretmen desteği, öğrenme stiline özel çalışma planı, bireysel kazanım takibi ve etüd planlaması, bireysel performans takibi, psikolojik destek ve stres yönetimi öğrencilerin başarısnı arttırmaya yönelik bireysel uygulamaları.

Üniversite Hazırlık Okulu

İdealinizdeki bölüme güçlü ve iddalı bir programla hazırlanın.

Vizyon Koleji öğrencisi, 9. sınıftan itibaren üniversite adayıdır. Bu nedenle biz  liseye "Üniversite Hazırlık Okulu" diyoruz. Üniversite hazırlık okulu programı 11 ve 12. sınıflarda SınavPLUS  adı verilen, yüksek başarı odaklı özel bir içerikle uygulanıyor. SınavPLUS programında her öğrenci üniversite sınavlarında uzmanlaşmış, profesyonel bir "Sınav Koçu" tarafından izlenir ve yönlendirilir. Öğrencilerin okul dışında özel kurs, rehberlik, danışmanlık vb. takviyeler almasına kesinlikle gerek kalmaz.  Tüm eğitim çalışmaları okulda yapılacağı için, öğrenci dilerse ders dışı saatlerini ailesine, sosyal yaşamına ve kişisel gelişimine ayırabilir.

SınavPLUS Programının  Avantajları

• Yoğunlaştırılmış sınav programı
  • Dersane deneyimli profesyonel kadro
  • LiseGO ile teknoloji destekli konu anlamları
  • Periyodik tarama testleri
  • Deneme sınavları
  • Bireyselleştirilmiş öğrenme planı
  • Sınav koçu
  • Etüd dersleri
  • Üst düzey kampüs olanakları
  • Zengin yayın ve materyal desteği
  • Sınırsız soru bankası

Kişisel Gelişim

Üst düzey kampüs olanaklarıyla yaşam boyu başarıya odaklanın!

Kişisel gelişim kazanımları yaşam boyu başarının anahtarıdır. Vizyon Koleji üniversite hazırlık okulu  hem sınava hem de kariyere güçlü bir hazırlık sağlıyor. Dershaneden daha nitelikli bir sınava hazırlık eğitimi verilirken aynı zamanda öğrencilerin kişisel, kültürel ve sosyal gelişimleri de özel bir program kapsamında takip edilir. Amacımız öğrencileri bir şekilde üniversiteye yerleştirmek değildir. Vizyon Koleji için başarı öğrencilerini bir yandan ideallerindeki meslek ve üniversite için sınava hazırlarken, diğer yandan da onların sağlıklı zihin yapısına sahip, kültürlü, donanımlı, yüksek özgüvene sahip, dünya vatandaşı yetişkinler olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.

Kişisel Gelişim Kazanımları

• Hafıza teknikleri
  • Hızlı okuma
  • Etkili iletişim teknikleri
  • Araştırma teknikleri
  • Ekili sunum hazırlama ve sunum yapma
  • Akademik CV hazırlama
  • Resmi yazışmalar
  • Zaman yönetimi
  • Girişimcilik

Global Vizyon

Büyük düşünün! İdealinizdeki bölümü isterseniz Türkiye’de isterseniz yurtdışında okuyun!

Vizyon Koleji öğrencileri, sahip oldukları nitelikli eğitim, İngilizce seviyesi ve üst düzey kişisel gelişim donanımlarının sonucu olarak ideallerindeki eğitimi hem Türkiye hem de dünyanın herhangi bir yerinde alabilecek kapasite ve özgüvenle yetiştirilir. Öğrencilerimiz bu konuda her zaman vizyoner ve cesaretli olmaya teşvik edilir. Bu amaçla lise dönemi boyunca öğrenci ve velilerimize yurt dışında üniversite eğitimi ile ilgili nitelikli bilgilendirmeler yapılarak, öğrencilerimizin kariyer haritalarının global bir vizyonla oluşturulması sağlanır. Vizyon Kolejinden mezun olan öğrenciler, Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Avrupa Birliğinde bulunan prestijli üniversitelere başvuru yapabiliyor. Dileyen öğrencilerimizin tercih ettikleri yurt dışındaki anlaşmalı üniversitelere kayıtları Vizyon Koleji tarafından yapılıyor.

Yurtdışında Eğitim Desteği

• Yurtdışı Üniversite tanıtımları ve tercih danışmanlığı
  • İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya ve Avrupa Birliğinde  yüzlerce üniversiteye yerleştirme desteği
  • Prestijli üniversitelerde arzu edilen bölümü okuma olanağı
  • Henüz mezun olmadan dahi üniversitelerden şartlı kabul alma olanağı
  • Kayıt, vize, yolculuk, karşılama ve konaklama organizasyonlarında profesyonel destek.