fbpx Eğitim Videoları | Geleceğin Eğitim Sistemi

Eğitim Videoları

Dijital Eğitim Veli Oryantasyon Videoları

Dijital Eğitim kapsamında öğrencilerimizin kullandığı temel araçlarla ilgili kullanım bilgileri aşağıdaki videolarda anlatılmaktadır. Bu videoları izleyerek, öğrencilerin ders aktivitelerini, ödevleri yapma durumunu, sınav performanslarını, not ve davranış durumlarını nasıl takip edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Microsoft Teams Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, Microsoft Teams platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

VCLOUD Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, VCloud platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

Veli

OneNote Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, OneNote platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

HızlıGo Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, HızlıGo platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

Raz-Plus Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, Raz-Plus platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

Highlights Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, Highlights platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

Lingua Attack Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, Lingua Attack platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.