Eğitim Videoları

Dijital Eğitim Veli Oryantasyon Videoları

Dijital Eğitim kapsamında öğrencilerimizin kullandığı temel araçlarla ilgili kullanım bilgileri aşağıdaki videolarda anlatılmaktadır. Bu videoları izleyerek, öğrencilerin ders aktivitelerini, ödevleri yapma durumunu, sınav performanslarını, not ve davranış durumlarını nasıl takip edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

English Ninjas Kids Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, English Ninjas Kids platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

VCLOUD Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, VCloud platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

Veli

Raunt Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, Raunt platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

OneNote Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, OneNote platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

HızlıGo Nasıl Kullanılır?

Bu videoda, HızlıGo platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.