fbpx Vizyoner Çocuk Akademisi | Geleceğin Eğitim Sistemi

Vizyoner Çocuk Akademisi Kayıtları Başladı!

8 Ekim 2021 Cuma günü Vizyon Koleji kampüslerinde birbirinden keyifli eğitimlerle Vizyoner Çocuk Akademisi başlıyor.

Öğrenciler için, fen bilimlerinden matematiğe, teknolojiden mühendisliğe, sanattan mimarlığa, girişimcilikten bireysel sporlara kadar birçok alanda bol keyifli ve eğlenceli Vizyoner Çocuk Akademisi programı hazırladık. Vizyoner Çocuk Akademisi programlarımıza başvurmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Vizyoner Çocuk Akademisinde Hangi Eğitimler Olacak?

Arkki

Arkki, 4-19 yaş aralığındaki çocukların ve gençlerin mimarlık ve tasarım yoluyla genel inovasyon becerilerini öğrendikleri ve geliştirdikleri bir yaratıcı eğitim okuludur.

Arkki Kimdir?

Arkki hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

e² Genç Mühendisler

e² Young Engineers; Türkçe ismiyle e² Genç Mühendisler, 4-15 yaş arası çocuklara fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematiğin (STEM= Science, Technology, Engineering, Mathematics) temellerini eğlendirerek öğreteceğiz.

e² Genç Mühendisler Kimdir?

e² Genç Mühendisler hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Fikir Değirmeni

Türkiye’nin ilk bilim odaklı, yenilikçi, üretim ve geliştirme esaslı Çocuk ve Genç Kuluçka Merkezi sizlerle. Bu merkezde 9-18 yaş arasındaki bireylere fikir, proje ve iş geliştirme alanlarında eğitim vererek bireyler kendi şirketlerini kurmaktadır. Geleceğin girişimcilerini yetiştiriyoruz.

Fikir Değirmeni Kimdir?

Fikir değirmeni hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Tenis

Çocuklarda zeka gelişimini sağlayan, beyinde sinirsel bağlantılar oluşturan hızlı problem çözme becerileri gerektiren ve çok fazla geometri, açı ve fizik içeren bir oyundur.

Taekwondo

Çocukların bedenini ve fiziksel kapasitesini geliştiren bir spordur. Kas gücünü artırır. Kardiyovasküler dayanıklılık sağlar. Elastikliği, atikliği ve esnekliği artırır. Çocukların koordinasyon ve denge yeteneklerini artırır. Bedenlerinin kontrolünü sağlamayı ve bilgi edinmelerini sağlar.

Okçuluk

Çocuklarda, dikkat ve konsantrasyon gelişimine katkıda bulunur. Eklem ve tendonların, omuz, sırt ve bacak kaslarının kuvvetlenmesini sağlar. Osteoporozun ve Skolyoz (omurga eğriliği) ’un tedavisinde önemli bir rol oynar.

*Vizyoner Çocuk Akademisi programlarımız ilkokul 1, 2, 3, 4. Sınıf ve ortaokul 5. Sınıf öğrencilerine yöneliktir.