fbpx Çocuk Gözüyle İstanbul Fotoğraf Sergisi | Vizyon Koleji

Çocuk Gözüyle İstanbul Fotoğraf Sergisi

Çocuk Fotoğraf Sergisi

Vizyon Koleji 2. sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi derslerinin ''Yaşadığımız Yer'' konusu kapsamında ''Çocuk Gözüyle İstanbul'' isimli fotoğraf sergisini hayata geçirdiler. Öğrencilerimiz ''5 Çocuk 5 İstanbul'' kitabının incelemesini yaparak İstanbul turuna çıktılar. Aldıkları fotoğrafçılık eğitimi ile gezi sırasında profesyonel fotoğraflar çektiler. Sergi açılışımıza katılım göstererek bizleri onurlandıran Beylikdüzü Kaymakam'ı Sayın Mustafa Altınpınar'a, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık'a, Başkan Yardımcısı Sayın Meltem Başa'ya, Beylikdüzü Belediyesi Kütüphane Şefi Hilal Çuhadar'a ve değerli velilerimize teşekkür ederiz. Sergimizi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde 17 Ocak 2020 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.