-Veli Alanı -

Eğitim Videoları

Dijital Eğitim Veli Oryantasyon Videoları

Dijital Eğitim kapsamında öğrencilerimizin kullandığı temel araçlarla ilgili kullanım bilgileri aşağıdaki videolarda anlatılmaktadır. Bu videoları izleyerek, öğrencilerin ders aktivitelerini, ödevleri yapma durumunu, sınav performanslarını, not ve davranış durumlarını nasıl takip edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu videoda, Microsoft Teams platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

Bu videoda, VCloud platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.
Bu videoda, OneNote platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.
Bu videoda, HızlıGo platformunu nasıl kullanacağınız ve öğrencinizin çalışmalarını ve gelişim durumunu nasıl takip edeceğiniz anlatılmaktadır.

Bu videoda, Raz-Plus platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

Bu videoda, Highlights platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.

Bu videoda, Lingua Attack platformunu nasıl kullanacağınız anlatılmaktadır.